Om Bleshøy optik

Vores historie

Som ejer af Bleshøy Optik viderefører jeg, Jes Bleshøy med stolthed den forretning, som blev grundlagt i 1887, da vores oldefar startede med at sælge briller fra en lade i Notmark på Als.

Han vidste, at nedsat syn ikke længere var noget man behøvede at acceptere som et produkt af dårlig belysning og øjets naturlige ændring. Man kunne med briller få sit normale syn tilbage og dermed igen se sine omgivelser klart og tydeligt.

Der er løbet meget vand i åen siden Peter Bleshøy startede i 1887. Butikken har skiftet udseende og adresse nogle gange. Langt vigtigere er det imidlertid, at vi i dag ved meget mere om øjets anatomi og med en omfattende uddannelse bag os, langt bedre kan diagnosticere og afhjælpe forskellige synsfejl. Hos Bleshøy Optik gør vi brug af omfattende teknisk måleudstyr. Dermed opnår vi et informationsniveau om øjets tilstand, som ingen i sin vildeste fantasi for blot få år siden kunne forstille sig. Med disse informationer kan vi bl.a. afsløre synsfejl, som er et resultat af vores nutidige livsstil. Jeg har også et godt samarbejde med landsdelens øjenlæger, og vore fælles mål er, at afhjælpe synsfejl og oplyse om de nyeste forskningsresultater.

Hos Bleshøy Optik har vi dagligt glæden, ved at hjælpe mange mennesker med at få deres normale syn igen. Vi bliver aldrig trætte af, at opleve begejstringen og overraskelsen, når den rigtige styrke er fundet og vores kunder oplever før og efter forskellen.

Besøg os

Adresse:

Perlegade 6, 6400 Sønderborg

Åbningstider:

Mandag til torsdag: kl. 10.00 -17.30

Fredag: kl. 10.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

Spørgsmål

Kontakt info:

E-mail: bleshoy@bleshoy.dk

Telefon: 74 42 82 82

 

CVR-nr: 16616443

(+45) 74 42 82 82

Bleshøy optik

Din optiker når du stiller høje krav til kvalitet og faglig ekspertise. Vi arbejder for et optimalt syn til dig, med den nyeste teknologi. Alt dette har vi stolt gjort siden 1887.