Briller

Leje af briller

Vi er specialister i den allerbedste løsning til hver enkel kunde og vi er altid på jagt efter den optimale løsning med mindst mulig indgriben for dig. Det betyder, at vi kan alt fra “ganske almindelige” briller og linseløsninger til unikke special løsninger, hvis dette er påkrævet.

Hos os er vi ikke begrænset af indkøbsaftaler, interne konkurrencer eller en provisions-lønnet ansat med gode tale evner – til gengæld får du vores ærlige mening og ud fra denne, kan du bestemme dig for, hvad du ønsker.

Vi tilbyder også vores helt egen Brilleleje. Her har du mulighed for at opnå gode rabatter, ved leje af flere briller og samtidig er dine lejede briller omfattet af en reparationsgaranti. Lejeperioden er fleksibel fra 12-36 mdr.

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og se vores store udvalg af brillestel og solbriller.

En vigtig, hvis ikke den vigtigste del af brillen er, dine glas – og her går vi ikke på kompromis. Vi fører glas fra ESSILOR, som er verdensførende indenfor brilleglas og RODENSTOCK som er Tysklands førende glasproducent. Vi kan også tilbyde Individuel 3D måling med Visioffice , der integrerer flere parametre, der er vigtige for et naturligt syn. Data om øjnene sammenholdes med informationer om det valgte brillestel, og ikke mindst dine øjnes adfærd og bevægelsesmønstre.

Det giver os helt nye muligheder for præcis slibning og personlig tilpasning af dine brilleglas. Din fordel ved, at der tages højde for bl.a. øjets omdrejningspunkt og hoved-drejninger. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men kom ind og oplev forskellen og lad dig overbevise!

Brands i butikken

Og mange flere…

Besøg os

Adresse:

Perlegade 6, 6400 Sønderborg

Åbningstider:

Mandag til torsdag: kl. 10.00 -17.30

Fredag: kl. 10.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

Spørgsmål

Kontakt info:

E-mail: bleshoy@bleshoy.dk

Telefon: 74 42 82 82

 

CVR-nr: 16616443

(+45) 74 42 82 82

Bleshøy optik

Din optiker når du stiller høje krav til kvalitet og faglig ekspertise. Vi arbejder for et optimalt syn til dig, med den nyeste teknologi. Alt dette har vi stolt gjort siden 1887.