Synsprøve

Synsprøve

 

Få syn for sagen.

En synsprøve er ikke kun en synstest – men meget mere! Når vi gennemfører en synsprøve skal du afsætte en time – så lang tid tager det nemlig at teste øjnene for bygningsfejl, skader, synsrelaterede problemer, øjensygdomme og kort- og langsynethed.

Via synssansen opfanger vi 80% af vores informationer, og vi tilbringer både på arbejdet og i fritiden mange timer bag en computer- eller TV-skærm. Netop skærmarbejde er relativt hårdt for synet, da man her har betragtningsafstand på ca. 50-70 cm. Det er langt under de ca. 6 meter, som for øjnene er den ideelle og mest skånsomme “arbejdsafstand”. Derfor er et godt syn i dag vigtigere end nogensinde. Som ved tandlægen, der også undersøger for andet end “huller”, er synsundersøgelsen det altomfattende check af én af dine vigtigste sanser.

Helt præcis gennemfører vi følgende:
Visustest – Anamnese – Styrkekontrol – Amslertest – Opthalmoskopi – Eftersyn af nuværende brille – Konklusion – Phondusundersøgelse m. fotografering – trykmåling – AMD test – Spaltelampeundersøgelse m. fotografering.

Vores omfattende synsundersøgelse er ikke gratis. Din fordel: En total status på øjenes og synets tilstand.

En opfølgende reminder synsprøve (indkaldt pr. brev) tilbydes gratis (varighed: 30 min.).

En udvidet reminder synsprøve: (=synsundersøgelse) koster et mindre beløb (varighed: 60 min.).

Book en synsprøve online her.