Skift kontaktlinser og skån miljøet

Tankevækkende! Skift kontaktlinser og spar miljøet for, hvad der næsten svarer til en husholdnings årlige forbrug af plastbæreposer.

Ved at vælge de hidtil mest bæredygtige kontaktlinser, Eco 1-day fra Lindcon Linser, der er produceret og emballeret med 80% mindre plastik, kan du nu påvirke dit eget klimamæssige fodaftryk og spare miljøet for ca. 3,5 kg. plastikaffald om året. Ifølge Miljøstyrelsen brugere danskerne omkring 460 millioner plastbæreposer om året. Fordelt på hele befolkningen svarer forbruget af plastbæreposer til 182 poser eller 3,6 kg plast pr. husstand.

Hemmeligheden bag de bæredygtige kontaktlinser ligger i en anden produktionsform. Eco 1-day-linsen produceres i den samme blisterpakke, som linsen leveres i. Produktionsformen giver linsen silkebløde overflader og en perfekt afrundet linsekant, der er designet til at glide på øjet og ikke irritere det. Kontaktlinsebrugeren får dermed en yderst komfortabel linse, og samtidig gavner det vores allesammens miljø

Hemmeligheden bag de bæredygtige kontaktlinser ligger i en anden produktionsform. Eco 1-day-linsen produceres i den samme blisterpakke, som linsen leveres i. Produktionsformen giver linsen silkebløde overflader og en perfekt afrundet linsekant, der er designet til at glide på øjet og ikke irritere det. Kontaktlinsebrugeren får dermed en yderst komfortabel linse, og samtidig gavner det vores allesammens miljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *