Kontaktlinser

Kontaktlinser

 

“Briller”, der virker, men ikke kan ses.

Er du blandt dem, der synes at briller bare er for besværlige og ikke passer til det regnfuld danske vejr eller dit daglige virke? Så er kontaktlinser måske den rigtige løsning. Der findes en lang række af forskellige linsetyper, og der kommer hele tiden flere til.

Bløde kontaktlinser er de mest almindelige. De findes både med styrke til korrigering af nær- og langsynethed, som toriske til korrigering af bygningsfejl og endda som læselinse, hvis man har brug for flerstyrke-linser.

Hårde kontaktlinser var de første, der kom markedet og for nogle er de fortsat den rigtige løsning. De kan korrigere for nær- og langsynethed samt bygningsfejl. Derudover kan de anvendes til personer, der har øjensygdomme keratoconus (keglehornhinde), da det kræver en mere formstabil linsetype.

Derudover findes der flere forskellige speciallinser. De findes også som bløde og hårde, da der er stor forskel på, hvad der i hvert enkelt tilfælde er den bedste løsning. Endelig findes der også SoClear, som er store hårde linser, oplagte til opererede laserhornhinder. Der findes også Ortho-K sovelinser, der retter synsfejlen mens du sover. Til Pleje af dine kontaktlinser har vi naturligvis også et sort udvalg i rensevæsker, til alle de forskellige typer.