Briller

Briller

 

Leje af briller.

Vidste du, at du hos Bleshøy Optik kan leje briller?

Du kan leje både enkelt- og flerstyrke briller i 12 eller 24 måneder.

Særligt hvis du ønsker at råde over flere par briller, så du har nogle til enhver lejlig- hed, er det en fordel at leje frem for at eje.

Det bedste af det hele; efter endt leje- periode er brillerne dine.

Fordelen for dig er, at du ved at leje ikke skal afsætte penge til på én gang, at betale brillens fulde pris, samt at du i hele lejeperioden får vedligeholdt brillen, uden at det koster ekstra.

 

Brillestel.

Præcis som med sko og tøj skifter også brillemoden. Når vi bladrer i familiealbummet, ser vi tydeligt, hvordan briller skiftevis har været store “termoruder” og små runde “professorbriller”.

Selvom vi kun ser vores egne briller, når vi betragter os selv i spejlet, er det alligevel vigtigt, at vi føler os godt tilpas med den måde de påvirker vores udseende og dermed vores personlighed. Vi kender alle, at de møder en person,

hvor det første man tænker er: “De briller passer bare ikke til ham eller hende”. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, at selvom du sjældent selv ser dine briller, er det noget som dine omgivelser lægger mærke til og husker dig på.

Fremkomsten af nye materialer til både brillestel og -glas har givet designere fantastiske muligheder, og gør det muligt at fremstille briller, der stort set ikke vejer noget. Vi har hele tiden fingeren på pulsen, og er du allergiker kan vi give dig den nødvendige rådgivning om de forskellige materialers fordele og ulemper.

 

Brilleglas.

Ethvert øje er unikt.

Individuel 3D måling med Visoffice integrerer flere parametre, der er vigtige for et naturligt syn. Data om øjnene sammenholdes med inform

ationer om det valgte brillestel, og ikke mindst din øjnes adfærd og bevægelsesmønstre.

Det giver os helt nye muligheder for præcis slibning og personlig tilpasning

af dine brilleglas. Din fordel ved, at der tages højde for bl.a. øjets om- drejningspunkt og hoveddrej- ninger, er eyecode brille- glas med fem gange større præcision af de optiske egenskaber. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men kom ind og oplev forskellen og lad dig overbevise!

Bag 3D måling står Essilor – verdens største producent af brilleglas. De innovativt firma, som bl.a. introducerede brilleglas i plastik. Fordelene er lettere briller,

der aflaster næseryggen. Samtidig er de brilleglas i plastik ektremt robuste – en fordel for aktive mennesker i alle aldre.